Одбрана на специјалистички труд, Nazmi Zejnullahu

Почитувани,

На ден 16.11.2020 година во 14 часот, на платформата Microsoft Teams е закажана јавна одбрана на специјалистичкиот труд на кандидатот Nazmi Zejnullahu , со наслов '' ПРЕГРАНСКА СОРАБОТКА МЕWУ РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА И РЕПУБЛИКА ГРЦИЈА - СЛУЧАЈ СЛУЧАЈ ДОГОВОР ЗА ПРЕСПА'' ; '' BASHKËPUNIMI NDËRFQINJËSOR NË MES REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË VERIUT DHE REPUBLIKËS SË GREQISË – RAST STUDIMI MARRËVESHJA E PRESPËS ''.под менторство на Prof. Dr. Nazmi Maliqi

Сите заинтересирани кои сакаат да ја следат јавната одбрана треба да испратат порака до nazmi.maliqi@fon.edu.mk

најдоцна до 10.11.2020 до 16.00 часот.