Одбрана на специјалистички труд, Nevzad Hasipi

Почитувани,

На ден 11.11.2020 година во 13 часот, на платформата Microsoft Teams е закажана јавна одбрана на специјалистичкиот труд на кандидатот Nevzad Hasipi со наслов '' Bashkëpunimi regjional i komunave në Republikën e Maqedonisë së Veriut me theks të veçant - Komuna e Likovës'' ; '' Регионална соработка на општините во Република Северна Македонија со посебен акцент - Општина Липково ''.под менторство на Prof. Dr. Nazmi Maliqi

Сите заинтересирани кои сакаат да ја следат јавната одбрана треба да испратат порака до nazmi.maliqi@fon.edu.mk

најдоцна до 10.11.2020 до 16.00 часот.