Одбрана на специјалистички труд - Кандидат: Ризван Рамадани

Ве известувам дека на 13.11.2020 (петок) vo 14 часот кандидатот Ризван Рамадани брани специјалистички тру на тема "Приведени лица од слобода од страна на службени лица, кршење на цовековите права" пред комисија Проф. д-р. Насер Етеми, Доц. д-р. Зинета Асани.