ВОНРЕДЕН ОКТОМВРИСКИ ИСПИТЕН РОК

Се известуваат студентите дека октомвриски вонреден испитен рок ќе се организира во периодот од 09.11.2020 до 13.11.2020 година.

Уплата и пријавување на испитите ќе се врши во периодот од 04.11.2020 до 08.11.2020 година.

Пријавувањето ќе се врши преку е-системот за пријавување по електронски пат, или преку вибер 070 345 999, или преку електронска пошта на следниве референти:

Факултети:

Правни и политички науки - daniela.bozinovska@fon.edu.mk

Економски науки- zana.gorgievska@fon.edu.mk

Информатика - evgenija.ivanovska@gmail.com

Дизајн и мултимедија - evgenija.ivanovska@gmail.com

Факултет за странски јазици - meriem.mustafce@fon.edu.mk

Детективи и безбедност - daniela.spirovska@fon.edu.mk

Спортски менаџмент - meriem.mustafce@fon.edu.mk

Архитектонски факултет - daniela.spirovska@fon.edu.mk

Студентите сите испити да ги уплаќаат збирно. Ако уплаќа друг во име на студентот, во цел на дознака да се напише број на индекс на студентот. Студентите што имаат повеќе индекси, да го пишуваат новиот индекс.

Уплатата за испит изнесува 1.510 ден., студентите со неподмирени долгови за школарина нема да имаат можност за полагање.

Депонент Комерцијална Банка- 300-000-003-207-729.

Проверка на вашите финансии можете да извршите во службата за сметководство, на следната е-mail адреса: sejhan.asoska@fon.edu.mk .

Информацијата за начинот на полагање на испитите (online или со физичко присуство) ќе биде дополнително објавена.